Visitekaartje

Welkom in het centrum van Oss!

Op deze website informeren wij centrumondernemers en andere belangstellenden over de activiteiten en ontwikkelingen in het centrum van Oss.

Informatie is beschikbaar via de rubrieken in het 'Menu' aan de linkerkant en via speciale buttons centraal op deze homepage. Actuele informatie over evenementen en beschikbare panden staat aan de rechterzijde.


Inschrijven voor onze periodieke nieuwsbrieven kan door te klikken op de onderstaande afbeelding!


Food Truck Festival

Op openzondag 24 juni staan 24 foodtrucks verspreid door in het centrum van Oss en staan garant voor culinaire hoogstandjes, ook aan de kleine beurs is gedacht, elke Foodtruck heeft al een gerechtje voor €3,--. Voor de kinderen zijn er springkussens en Megablokken. Op diverse plaatsen staan er podia met gezellige muziek. Tevens wordt er op deze dag een uniek evenement gelanceerd, de Osse historische wandelroute in virtual reality. Gezellig met een gids op pad en zie hoe Oss er vroeger uitzag..! De route gaat langs het foodtruckfestival..!

En verder (zie agenda rechts) Oss On Classic Wheels, Her & Der en winkels open!


Het Jaarverslag 2017 is beschikbaar: klik op de onderstaande afbeelding!

                


Oproep aan (centrum) ondernemers!

Wordt Oss de MKB-vriendelijkste-gemeente van Nederland? Het onderzoek betreft vier pijlers: tevredenheid, imago, communicatie & beleid en gevoelswaarde. Het invullen van de vragenlijst kost je slechts 10 minuten van je tijd!

                    

Waar, wanneer en wat?

Op www.mkbvriendelijkstegemeente.nl/oss kunnen ondernemers een online vragenlijst invullen, dit duurt max. 10 minuten. Invullen kan tot 1 juli. Het onderzoek betreft vier pijlers: tevredenheid, imago, communicatie & beleid en gevoelswaarde.

Waarom meedoen?

Ondernemers zorgen voor werkgelegenheid, voor leefbare binnensteden, voor welvaart, enz. Belangrijk dus om te weten of wij op de goede weg zitten of op welke onderdelen wij het beter kunnen doen. Zo proberen wij eraan bij te dragen dat de ondernemers op een goede, succesvolle manier en met trots kunnen blijven ondernemen in onze gemeente. Niet geheel onbelangrijk … we dingen ook mee naar de prijs ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Noord-Brabant en/of  Nederland.’ Een mooie notering straalt natuurlijk ook af op het MKB in de gemeente Oss!  


Wij hebben in mei 2018 ons privacybeleid aangepast aan de veranderende regelgeving in het kader van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In ons beleid staat beschreven hoe we met uw persoonsgegevens omgaan. 

Opnieuw inschrijven nieuwsbrieven
Eerder ingeschrevenen voor onze periodieke nieuwsbrieven dienen zich op grond van de nieuwe privacywetgeving (GDPR/AVG) opnieuw en zelf met expliciete toestemming in te schrijven. Deze toestemming wordt dan vastgelegd.

Opnieuw inschrijven nieuwsbrieven: info@centrummanagementoss.nl 

Inzake AVG werd het CMO geadviseerd door:

     


 NIEUW: Stimuleringsregeling wonen in het centrum! Klik op onderstaande afbeelding voor meer informatie. 
SAMEN ONDERNEMEN IN BRUISEND STADSHART OSS

Gemeente Oss en Centrummanagement Oss hebben samen een informatiebrochure opgesteld over het centrum van Oss. Downloaden kan via de button 'informatiebrochure' onder deze afbeelding.

Voor een korte samenvatting is beschikbaar door op deze afbeelding te klikken!