Visitekaartje

Peperstraat 15a

Adres
Peperstraat 15a
5341 CZ Oss
Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
135 m²
Opleveringsdatum
1 augustus 2016

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Algemeen


Thans wordt hier een commerciële ruimte te huur aangeboden met een oppervlakte van circa 135 m². Hier is thans nog Martine Mode gevestigd, maar de ruimte zal op korte termijn beschikbaar komen.

Locatie

Wethouder G. Wagemakers noemde de Peperstraat recent De Korte P(eper) straat van Oss, refererend naar de fantastische horecastraat in Den Bosch en dat klopt. Er heerst thans een bruisende sfeer van jonge ondernemers met een mengeling van lichte horeca zoals onder andere Borrel en Eetbar De Winkel, Wijnhandel Van Helden, café De Kamer, restaurant De Rooij Peper en natuurlijk nog de Turkse groentewinkel en Celebrity kappers. Kortom The place to be!

Opleveringsniveau

Het object wordt in principe casco opgeleverd, doch voorzien van eigen nutsaansluitingen en toilet en pantry.

Diversen

Naar opgave van de gemeente Oss is het object gelegen in het vigerende bestemmingsplan Centrum - Oss - 2013 en heeft hierin de enkelbestemming Centrum en als zodanig bestemd voor detailhandel (max. 100 m²), horeca tot en met categorie 3 (max. 100 m²), dienstverlening, kantoren, cultuur en ontspanning en maatschappelijke doelen. De gemeente Oss lijkt mee te willen denken in een verruiming van de aangegeven oppervlakten, doch hierover is nader overleg nodig.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
Roy van Thiel
Koningsweg 66
Den Bosch
T 073-6488762
E r.v.thiel@rspmakelaars.nl
I /www.rspmakelaars.nl/object/21281/oss-peper