Visitekaartje

Walstraat 2a-2

Adres
Walstraat 2a
Oss
Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
147 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Algemeen

Het object betreft een tweetal naast elkaar gelegen winkelruimten (Walstraat 2 en 2a) die separaat doch ook gezamenlijk als één winkel gehuurd kunnen worden.

Walstraat 2 (rechts) heeft een vloeroppervlak van circa 147 m² bvo op de begane grond en circa 44 m² op de verdieping. 

Walstraat 2a (links) heeft een vloeroppervlak van circa 117 m² bvo op de begane grond en circa 43 m² bvo op de verdieping. 

Totale object omvat derhalve circa 266 m² winkeloppervlak begane grond en circa 87 m² verdieping.

Locatie

In het kernwinkelgebied van Oss, naast Bakker Bart en Boekhandel Derijks, ligt deze mooie winkelruimte. Het Walplein heeft fraaie huurders als Modehuis Ter Horst Van Geel, Rituals, De Linnerie, Bonita, Open32, Ziengs Schoenen, Eyes and More en Eye Wish Groeneveld. De locatie kan derhalve als goed worden aangemerkt.

Opleveringsniveau

Beide units worden casco te huur aangeboden. Bestaande voorzieningen als meterkast (eigen meters per winkel), toilet met fonteintje, pantry en c.v.-ketel met radiatoren en hete luchtgordijn worden 'om niet' ter beschikking gesteld.

Parkeren

Op het Walplein en in de omgeving is voldoende parkeergelegenheid.

Diversen

Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan Centrum-Oss-2013 en heeft hierin de bestemming 'Kernwinkelgebied' en is als zodanig bestemd voor detailhandel, publiekgerichte dienstverlening en horeca tot en met categorie 3 op de begane grond. Een kopie van dit bestemmingsplan is bij ons kantoor verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP Makelaars
Roy van Thiel
Koningsweg 66
Den Bosch
T 073-6488750
E info@rspmakelaars.nl
I /www.rspmakelaars.nl/object/20317/oss-walst