Visitekaartje

Molenstraat 7

Adres
Molenstraat 7
5341GA Oss
Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 19.200,00 per jaar
Aantal vierkante meters
156 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie 
Onderhavige winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Oss, tegenover de entree van de pop-up store van Shoeby shops. Het statige monumentale pand is gevestigt direct naast Wolf Herenmode en Flow Mode en met omliggende filialen van Eye-Wish, Rituals, Schoonenberg Hoorcomfort, Open 32, Ziengs, Lucardi, Handyman en Delifrance. De locatie is als zodanig goed te noemen. Met de huidige plannen tot een volledige herontwikkeling van de voormalige V&D zal de locatie nog beter worden. 

Object 
Onderhavige winkelruimte (totaal circa 156 m²) is gelegen op de begane grond en voorzien van een magazijnruimte en pantry alsmede toiletruimte. Het complex is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Zo is onder andere de fraaie gevel volledig voorzien van nieuw voegwerk en is de begane grond voorzien van een fraaie nieuwe glasgevelpartij met Belgisch hardstenen omlijsting. 

Opleveringsniveau 
Onderhavige winkelruimte is onder meer voorzien van nieuw systeemplafond met fraaie verlichtingsarmaturen, verwarming middels inbouw airco-units, tegelvloer en een eigen meterkast met eigen nutsaansluitingen. 

Parkeren 
De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied en valt dus in de voetgangerszone. Aan de Molenstraat en aan het Jurgensplein zijn op circa 100 meter afstand echter voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd. 

Bestemming 
Het object is naar opgave van de gemeente Oss gelegen in het vigerende bestemmingsplan Centrum Oss 2013 en heeft hierin de bestemming Centrum -Kernwinkelgebied en is als zodanig bestemd voor detailhandelsdoeleinden horeca tot en met categorie 3 en publiek gerichte dienstverlening. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
T 073-6488750