Visitekaartje

Kerkstraat 2

Adres
Kerkstraat 2
5341BK Oss
Bestemming
Winkelruimte
Te huur
Huurprijs € 13.200,00 per jaar
Aantal vierkante meters
120 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Locatie 
Onderhavige winkelruimte is gelegen in één van de leukere winkelstraatjes in het kernwinkelgebied en op enkele meters afstand van de drukste winkelstraat van Oss. Hier bevinden zich lokale sfeervolle ambachtelijke ondernemers zoals juwelier Marijnissen, The Guitar Factory, Opera Men, droomwinkel Misceaup en Parfumerie/Salon Marcel. Op De Heuvel, dé winkelstraat van Oss, bevinden zich Halfords, Jeans Centre, Durlinger Schoenen en Hunkemöller! De locatie is als zodanig uitstekend te noemen. 

Object 
Recent is deze gevel voorzien van een geheel nieuwe voorpui met stalen kozijnen en veel glas. Deze winkel heeft daarmee ongetwijfeld de fraaiste en meest in het oog springende voorgevel van Oss. De winkel zelf heeft een vloeroppervlak van circa 120 m² op de begane grond. 

Opleveringsniveau 
De winkel is voorzien van betonvloer, nieuw systeemplafond met verlichtingsarmaturen, toilet en pantry en is feitelijk zo te betrekken. 

Parkeren 
In de Kerkstraat en aan het nabijgelegen Boschpoorthof zijn ruim voldoende openbare (betaalde) parkeerplaatsen gesitueerd. 

Bestemming 
Het object is gelegen in het bestemmingsplan Centrum Oss en heeft hierin de bestemming Kernrandgebied en is als zodanig bestemd voor detailhandel, horeca tot en met categorie 3 (max. 100 m²), dienstverlening, kantoren, cultuur en ontspanning en maatschappelijke doeleinden. Een kopie van dit bestemmingsplan is op aanvraag verkrijgbaar.

 

Meer informatie?
RSP
Roy van Thiel
I /www.fundainbusiness.nl/winkel/oss/object-4