Visitekaartje

Kerkstraat 7

Adres
Kerkstraat 7
Oss
Bestemming
Winkelruimte, woning
Te koop
Op aanvraag
Aantal vierkante meters
80 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Winkel met maisonnette 

Winkelruimte gelegen midden in het centrum van Oss nabij alle voorzieningen. Deze locatie loopt het winkelend publiek niet zomaar voorbij. De maisonnette is gelegen boven de winkel en zeer aantrekkelijk voor wie midden in het stadshart wil wonen. De woning is functioneel opgezet en biedt veel mogelijkheden om een eigen stempel te drukken. Met op de 2e verdieping het verrassende dakterras met rust en privacy.

Beschrijving winkel

Het aanzicht van de winkel valt zeker op in het straatbeeld. Geen rechte maar een schuin geplaatste etalageruit met toegangsdeur begroet de bezoekers. Naast de afzonderlijke toegangsdeur van de bovenwoning is verder nog een separate vitrine. 

De winkelruimte is verrassend diep. Voor de noodzakelijke helderheid is er over de volle diepte verlichting aangebracht. De hele winkel is voorzien van een laminaatvloer. Een derde van de winkelruimte is nu met halfhoge losse kasten afgeschermd als kantoorgedeelte. 

Achter in de winkel heb je de beschikking over een keukenruimte. Hierin staat een compact aanrechtblok en opbergmeubel. Verder hangt in deze ruimte de Intergas HR-combiketel (2013) voor de verwarming van het winkelgedeelte. 

In de winkelruimte is nog een ruime trapkast aanwezig. Verder beschikt dit bedrijfsgedeelte over een separate elektrische installatie met meterkast.

Beschrijving maisonnette 

Door de afzonderlijke voordeur kun je direct naar de woning op de eerste verdieping. Vervolgens leidt een vaste trap achter een afsluitbare tussendeur naar de tweede etage. De maisonnette beschikt over een eigen elektrische installatie en verwarming met Vaillant HR-combiketel 2015. 

 

Meer informatie?
v.d. Krabben
I /www.fundainbusiness.nl/winkel/oss/object-4