City Jungle Oss

24 juni - 24 juni

Eerste editie City Jungle Oss op 24 juni! Het Sport Expertise Centrum organiseert op zaterdag 24 juni, in opdracht van het centrummanagement Oss, de eerste editie van City Jungle Oss.

Op de Heuvel zal een parcours vol met hindernissen en obstakels uitgezet worden. Tussen 12:00 en 17:00 uur is dit parcours geopend voor alle kinderen die zin hebben in een flinke uitdaging. Lukt het je om de finish te halen? Dan kun je als een echte Tarzan of Jane op de foto! De toegang is gratis.

Het parcours zal bestaan uit diverse hindernissen en obstakels waar kinderen overheen, onderdoor of achterlangs moeten glippen, klimmen en klauteren. Evenwicht speelt een belangrijke rol en natuurlijk de lenigheid en souplesse van een echte Tarzan of Jane. Als je het parcours succesvol hebt afgelegd mag je dan ook als Tarzan of Jane op de foto. Ouders, opa’s, oma’s, vrienden en bekenden zijn van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen. Zij kunnen ondertussen van een lekker drankje genieten op het terras en de finishfoto van hun Tarzan of Jane maken. Inschrijven is niet nodig en het parcours mag meerdere keren worden afgelegd. Kijk op www.sportinoss.nl en onze Facebookpagina voor meer informatie. Daar zal ook een sneak-preview van het parcours te zien zijn! 

Locatie:
Heuvel
Oss

Agenda

Complete agenda

/panden