Dag van de techniek

07 maart - 07 maart

Vanwege het succes van onze eerste techniekmiddag hebben we besloten dit voort te zetten. En daarbij aan te haken aan de Week van de Techniek.

Van 5 t/m 10 maart is er weer een Week van de Techniek. Wij hebben 7 maart gekozen als onze Dag van de Techniek in het Osse centrum. Dit keer een hele dag in plaats van een middag. Zo kunnen we iedereen meer ruimte en tijd geven om de diverse activiteiten te bezoeken. De ochtend reserveren we voor de groepen scholieren (9:30 - 12 uur). Dezelfde activiteiten zijn 's middag (13 - 16:00 uur) voor iedereen toegankelijk.

We hebben weer een vol programma waardoor het niet mogelijk zal zijn om alle activiteiten in een keer te kunnen bezoeken. Er zal door de bezoekers een keuze gemaakt moeten worden.

Afgelopen editie zetten ondernemers hun deuren wijd open om te laten zien welke rol techniek in hun bedrijf speelt. Virtual reality, robots, 3d printen, technieken die in de toekomst grote rollen gaan spelen, werden tentoongesteld aan het publiek. Het technisch instellen van een gitaar of de werking van een klavecimbel? Ook daar werkten ondernemers met ons samen om dat haarfijn uit te leggen en te laten zien (en horen). En zo waren er heel wat meer bedrijven en instellingen die belangeloos mee hebben gewerkt.

De komende weken worden alle activiteiten op een rijtje gezet en het programma verder uitgewerkt. Wil je als bedrijf of organisatie aanhaken, dan ben je van harte welkom. Neem dan contact met ons op en laat ons weten welke activiteiten je gaat organiseren.

Centrummanagement Oss (Bianca Hoegée)

ROC de Leijgraaf (Yvonne van Weert)

Rabobank Oss/Bernheze (Ine Kocken)

Social Media Oss (Irma Heisterkamp)

Ons mailadres: ossetechniekdag@gmail.com

Agenda

Complete agenda

/panden