Ricciotti & Melissa Fortes

31 juli - 31 juli

Zomerconcert met Ricciotti Ensemble & Melissa Fortes
locatie: Jan Cunenpark & centrum Oss
een samenwerking van Groene Engel, CMO en Osse ondernemers

Ricciotti & Melissa Fortes
Het leukste symfonie orkest van Nederland komt op zondag 31 juli naar Oss voor maar liefst twee openbare concerten! De 42 jonge, getalenteerde musici van het Ricciotti Ensemble hebben als doel hebben om zo veel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met hun muziek. Dat doen ze met een mix van pop, klassiek, jazz en world én met de hulp van een bekende popartiest zoals Kyteman, Spinvis of Marike Jager. Dit maal nemen ze de prachtige zangeres Melissa Fortes mee op tour, dus het belooft een zomers concert te worden. De muziek van deze jonge dame is een mix van Kaapverdische en Braziliaanse songs met een vleugje jazz en soul. Het Ricciotti tovert gegarandeerd een glimlach op je gezicht met hun prachtige muziek, plezier en het samenspel. Komt dus gezellig genieten!

Lunchconcert in ‘t park
De dag begint in het mooiste park van de stad, het Jan Cunenpark. Voor de echte genieters zetten we alvast de picknicktafels in het park & organiseren we i.s.m. Osse fooddies een heerlijke lunch. Voor 7,50 euro kun je vanaf 11.30 uur gezellig aanschuiven in het park en samen genieten van een hapje en een drankje. De Bakkers Lamers, Da Tommaso, Ekoplaza en ’t Hof zorgen dat je niets tekort komt in deze prachtige “tuin der lusten”. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen voor de lunch. De lunchtickets zijn tot uiterlijk woensdag 27 juli te koop bij de verschillende horeca-gelegenheden, bij de CD-Kiosk of online via groene-engel.nl.

Het concert in het park zal om 12.30 uur beginnen en is openbaar toegankelijk voor iedereen.

Slotconcert
Na het optreden in het park zal het Ricciotti al spelend de binnenstad in gaan voor enkele guerilla-optredens tijdens de koopzondag. Tot slot zullen ze om 15.30 uur een groots slotconcert op De Heuvel geven.
 

Meer info op www.groene-engel.nl

Agenda

Complete agenda

/panden