Herinrichten Klaphekkenplein

Op maandag 18 maart 2019 beginnen we met het opnieuw inrichten van het Klaphekkenplein in Oss. Dit is het pleintje tussen de Kazernestraat en de Klaphekkenstraat.

Wat gaat er veranderen?

Van maandag 18 maart tot en met 19 april richten we het Klaphekkenplein opnieuw in. We starten met het verplaatsen van enkele bomen. Dit doen we zo snel mogelijk, want dat is het beste voor de boom. De zwarte steentjes (split) vervangen we door klinkers. Ook maken we een vlinder- en bijentuin. Dit doen we door het planten van meer bloeiende planten en struiken.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact op met projectleider J. Voets via telefoon 14 0412 of e-mail j.voets@oss.nl. Vermeld hierbij dat het gaat over het Klaphekkenplein.

Updates

Deelname Koningsmarkt 2019

Een van de meest populaire publieksevenementen in Oss is al jarenlang de braderie met de Kindermarkt op 27 april. Vanzelfsprekend zal dit evenement dit jaar niet op de kalender ontbreken. De organisatie is ook dit jaar weer in de vertrouwde handen va...

Meer informatieDeelname Koningsmarkt 2019

Stimuleringsregeling wonen in het centrum!

Pandeigenaren in het centrum kunnen subsidie aanvragen om hun winkel- of horecapand om te bouwen naar één of meer woonruimten. In het centrum-kerngebied gaat het om wonen boven winkels, in het centrum-randgebied geldt de regeling ook vo...

Meer informatieStimuleringsregeling wonen in het centrum!

Agenda

Complete agenda

/panden