Promotie centrumondernemers!

Oss krijgt een nieuwe promotiewebsite 'Je treft het in Oss' met daarin een gratis uitgebreide vermelding met foto van jouw winkel! Ook filiaalbedrijven nemen we graag hierin op! Zo promoten we samen ONS centrum en ONZE mooie gemeente Oss!

Binnenkort krijgen alle winkeliers en filiaalmanagers in het centrum een bezoekje. Deelname kan door het volledig invullen van een formulier dat wordt achtergelaten en door inlevering hiervan op uiterlijk vrijdag 18 januari 2019. Tevens kan u hieronder de link gebruiken om uw gegevens op te geven.

online formulier

Voor meer informatie: bianca@centrummanagementoss.nl

Updates

Eerste open zondag 2019

Op zondag 27 januari is eerste open zondag van 2019. De meeste winkels zijn dan geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij de vele horecagelegenheden. Parkeren in het centrum is gratis. Tot de 27e!

Meer informatieEerste open zondag 2019

Wijziging eindtijd dinsdagmarkt!

De eindtijd van de dinsdagmarkt in het centrum van Oss verandert. Vanaf 1 januari 2019 eindigt de dinsdagmarkt voortaan om 13.00 uur. Nu stopt de dinsdagmarkt pas om 14 uur. De aanpassing van de eindtijd is op verzoek van de marktkooplieden. 

Meer informatieWijziging eindtijd dinsdagmarkt!

Agenda

Complete agenda

/panden