Visitekaartje

Weekmarkten

Sinds september 2016 wordt er samen met een vertegenwoordiging van marktondernemers, centrumondernemers en de wijkraad hard gewerkt aan een totaal plan voor de toekomst van de markten in Oss. Onderwerpen die in dit overleg centraal staan zijn:

  • Hoe zorgen we voor een betere wisselwerking tussen het centrum en de centrummarkten?
  • Hoe zorg je voor vernieuwing en innovatie van de centrummarkten?
  • Welke locatie past het beste bij de toekomstige dinsdag- en zaterdagmarkt?
  • Hoe zorgen we voor en goede en blijvende samenwerking tussen alle betrokken partijen met als doel toekomstbestendige markten die een meerwaarde leveren aan het Osse stadshart?

Via nieuwbrieven informeren wij belangstellenden over de voortgang en het proces!

Nieuwsbrief 1. Toekomstplan centrummarkten - klik op tekst

Nieuwsbrief 2. Toekomstplan centrummarkten - klik op tekst

Nieuwsbrief 3. Toekomstplan centrummarkten - klik op tekst

Nieuwsbrief 4 Toekomstplan centrummarkten - klik op tekst


In het centrum van Oss is elke week wat te beleven als het gaat om winkelen en uitgaan. Voor een aantrekkelijk programma met "voor elk wat wils" staan de centrumondernemers en de cultuursector garant!

Elke dinsdag van 08.30-13.00 gezellige warenmarkt met veel bezoekers uit Oss en de regio op de Eikenboomgaard en Heuvel. In Oss is het ook super gezellig winkelen op dinsdagochtend.

Elke zaterdag van 08.30-13.00/17.00 gezellige warenmarkt met veel bezoekers uit Oss en de regio met de nadruk op groente, fruit en bloemen op de Eikenboomgaard en Heuvel. In Oss is ook het super gezellig winkelen op zaterdagen met vaak evenementen en natuurlijke de gezellige terrassen.

Tijdens de schoolvakanties worden er ook evenementen voor jong en oud op de dinsdagmarkt georganiseerd!

Agenda

/panden