Visitekaartje

Graffiti

Melden: www.alfaschoonmaakservice.nl

Het gebeurt voornamelijk in de nachtelijke uren dat graffitispuiters actief zijn. Ook in het centrum van Oss kun je met enige regelmaat constateren dat een spoor van lelijke “tags” gezet is op muren en kozijnen. Het is belangrijk dat deze vervuiling na constatering zo spoedig mogelijk wordt verwijderd. Niet alleen van uit het oogpunt van een aantrekkelijk centrum, maar ook vooral om graffitispuiters te ontmoedigen.

In het centrum van Oss gebeurd dit al enkele jaren op professionele wijzen door Alfa Schoonmaakservice. Het CMO heeft onlangs de samenwerking met Alfa, op basis van de goede ervaringen, met twee jaar verlengd. Voor het adequaat reageren op nieuwe vervuilingen is het direct melden is van groot belang. De verwijdering van graffiti op uw eigendommen op de begane grond is gratis. Ook het aanbrengen van een eventuele nieuwe verflaag als zelf voor de verf wordt gezorgd.

Graffiti geconstateerd in uw direct omgeving? Ga dan naar www.alfaschoonmaakservice.nl. Onder de rubriek "aanmelden graffiti" kunt u snel en eenvoudig, 24 uur per dag, uw melding maken.

Agenda

1 januari - 31 december
Alle volgende (centrum) evenementen Oss 2018!
22 september
MEN-ALIEN
29 september - 30 september
Fashion Weekend
29 september
Victorian Rebelians
30 september
Her & Der
30 september
Open zondag september 2018
2 oktober
Proeverijen op Osse markt
Complete agenda

 

/panden