Hooghuisstraat 36

Hooghuisstraat 36 5341 CE Oss

Bestemming
Winkelruimte, kantoorruimte
Te huur
Huurprijs € 10.200,00 per jaar
Aantal vierkante meters
86 m²

 

Foto impressie

 

 

Beschrijving

Deze ruimte, met een oppervlakte van 86 m2 (BVO)l is zeer geschikt voor o.a. een kapsalon, reisbureau, zorginstelling, therapie, et cetera . Volop parkeerplaatsen (betaald) voor de deur ! Maar ook prima geschikt als zichtlocatie voor een kantoor. Deelhuur met meerdere partijen bespreekbaar ! Nu het eerste jaar met een huurkorting van 20 % 

De commerciële ruimte is ook eventueel, na een huurperiode te koop. 
Op de locatie hoek Hooghuisstraat - Linkensweg te Oss, tegenover de Visserskerk, staat het fraaie en sfeervolle appartementengebouw 'City Plaza'. Het complex bestaat uit 2 commerciële ruimten op de begane grond; van respectievelijk 83 m2 BVO en 86 m2 BVO en totaal 12 stadsappartementen op de verdiepingen. 

Een bijzonder levendige plek; het kruispunt van de Klaphekkenstraat, de Berghemseweg, de Hooghuisstraat en de Linkensweg, met een intensieve verkeersstroom van auto's, scooters, fietsers en voetgangers op weg naar het centrum of weer terug. 

De locatie ligt ongeveer 500 meter verwijderd van het voetgangersgebied en tevens centrum van Oss. Winkels, kantoren, horeca en diverse voorzieningen liggen op een steenworp afstand. Parkeren geschiedt in de directe omgeving. 

Voorbereiding voor airco aanwezig. aanvaarding op korte termijn. 
De commerciële ruimte is ook, na een huurperiode, eventueel te koop. 

Bel voor meer informatie Huizenier: 088 - 123 66 00

 

Meer informatie?
Huizenier
T 088 - 123 66 00
terug naar het overzicht

Agenda

Complete agenda

/panden